Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz

Destek

Destek

YKS Hazırlığında İhtiyacın Olan Her Şey!

YKS Hazırlığında İhtiyacın Olan Her Şey!

Üniversite sınavına gerçekten çok az kaldı değil mi? Gözünü açtığında düşünmek istediğin başka şeyler var ama senin aklına gelen ilk şey sınava kaç gün kaldığı.

Zaman su gibi geçiyor dediğini duyar gibiyiz. Zamanı durdurmayı başaramayız fakat sınava mümkün olan en iyi şekilde hazırlanman için tüm bildiklerimizi sana anlatabiliriz.

YKS Hazırlığında İhtiyacın Olan Her Şey!

Sınavda güzel bir puan ve derece yapmak istiyorsun fakat önünde uzun bir hazırlık süreci maalesef yok. Yapmamız gereken kısa sürede en iyisini yapmak.

Yazıyı okumaya devam ediyorsan, bu yola baş koyduğun belli.

Yoğun bir sürece hazırlıklı olmalısın. Açıklarını kapatabilmen için gününün büyük bir kısmını ders çalışmaya ve test çözmeye ayırman gerekli. Ama “Konu anlatımları çok sıkıcı geliyor, bir türlü tam anlamıyla odaklanarak çalışamıyorum.” diyorsun.

Belki de ihtiyacın olan eğlenerek öğrenebileceğin nitelikli bir ders çalışma platformudur! Doping Hafıza ile sana sıkıcı gelen konuları animasyonlarla ve oyunlaştırılmış anlatımlarla öğrenebilirsin. Konu ardı soruları çözdükten sonra da artık o konunun zihninde taht kurmama ihtimali yok. İstediğin zaman ve istediğin yerde bağlanabileceğin eğitimler ile sınava kapsamlı bir şekilde hazırlanabilirsin.

YKS Hazırlığında İhtiyacın Olan Her Şey!

Şimdi Anladım ile Anlayamadığın Konuları Hallet

Aklına takılan konular, anlamadığın kısımlar mutlaka olacaktır. Senin için ona da bir çözüm bulduk. Şimdi Anladım ile anlamadığın konuları uygulamaya anında bağlanarak uzman eğitmenlerden 10 dakikalık ekspres online özel dersle öğrenebilir, ardında konu bırakmadan ve hız kesmeden çalışmalarına devam edebilirsin.

Çözemediğin Soruları Çözücü’ye Yolla

Panel içinde video çözümlü binlerce test var. Tabii farklı kaynaklardan da test çözmek isteyebilirsin. Çözemediğin soruları günün istediğin her saatinde Çözücü’ye gönderebilirsin. Çözücü; çözemediğin sorunun cevabını sana dakikalar içinde videolu şekilde göndererek cevapsız sorularına derman olacak bizden söylemesi!

YKS Hazırlığında İhtiyacın Olan Her Şey!

Koçum Yanımda ile Rehberlik Desteği Al

Geçireceğin bu yoğun süreçte kafanda soru işaretlerinin oluşmaması imkânsız tabii ki. Sınav kaygısı, motivasyon, zaman yönetimi, hedef belirleme gibi birçok konuyu koçlarına danışabilmen için Koçum Yanımda uygulaması var. Koçum Yanımda’da Sınav Koçları ve Üniversiteli Koçlara istediğin zaman bağlanabilir sınav sürecine dair danışmak istediğin her konuyu rahatlıkla sorabilirsin.

Yani anlayacağın, kapsamlı ve 7/24 eğitim hemen yanı başında. Dilediğin yerde ve dilediğin saatte bağlanabileceğin eğitimlerle bir öğrenci olarak ihtiyacın olan her şey Doping Hafıza’da seninle!