Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz

Destek

Destek

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin?

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin

Her yıl gerçekleşen bu olağan sınav hadisesi, seni ve çevrendeki herkesi strese sokar, uykularını kaçırır, hanene nur topu gibi bir kaygı doğurur.

YKS’ye geri sayım başlamışken bu zorlu sınav sürecini nasıl değerlendireceğine karar vermek senin elinde. Son dakika insanı, zeki ama çalışmıyor, garantici ya da aklı başında olanlardan..

Peki sınava hazırlanırken sen hangi öğrenci tipisin?

Son Dakika Öğrencisi:

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin

Sınav stresi biraz geç de olsa hatırlatmıştır kendini. Kısa sürede alabileceği tüm bilgileri almak ister bu öğrenci tipi. Matematikten Tarihe, Biyolojiden Coğrafyaya test kitapları ve konu anlatımlarının içinde debelenir durur. Herkesin bildiği gibi son dakika öğrenilen bilgiler zihinden kaçıp gitmeye çok heveslidir. Sınav vakti geldiğinde borç istediğin arkadaşın gibi o bilgileri de etrafında bulamazsın. Hal böyle olunca başarıya ulaşman imkansıza yakındır.

Zeki ama Çalışmayan Öğrenci:

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin

Anne ve babalardan sıklıkla duyacağın öğrenci tipidir. “Benim oğlum Zeki ama çalışmıyor.” Bu öğrenci tipi potansiyelini farklı alanlarda değerlendirmek ister o yüzdendir ki sınavla kitapla arası pek yoktur. Bu öğrenci tipi son pişmanlığın fayda etmediğini de gün sonunda mutlaka öğrenecektir.

Çok Garantici Öğrenci:

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin

Çok garantici öğrenci tipi, dünyaya gözlerini açtıktan hemen sonra sınav hazırlığına başlamıştır bile. Hastalıkta ve sağlıkta test kitaplarından ayrılmaz. Hayat akıp giderken o dershanede ya da masasında test kitaplarıyla baş başadır. Bu bitmek tükenmek bilmeyen çalışmalardan ne kadar verim aldığı da tartışılır. Çünkü sen de bilirsin ki önemli olan çok çalışmak değil, verimli çalışmaktır.

Doping Hafıza ile Çalışan Öğrenci:

YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin

Vaktini verimli kullanmak isteyen aklı başında öğrencidir.

Animasyonlar ile hem eğlenir hem öğrenir. Yapay zeka ile eksiklerini belirler, paneldeki binlerce soruyla öğrendiklerini pekiştirir. Kişiselleştirilmiş ders çalışma programıyla kendine en uygun çalışmayı belirler. Anlamadığı konuyu anında eğitmene sorar ve cevabını alır. Sınav sürecinde onu yönlendirecek bir eğitim koçu vardır. Telefon, tablet ya da bilgisayar ile 7/24 istediği yerden istediği zaman eğitimlere bağlanır. Çözemediği soruyu Çözücü’ye göndererek sorunun videolu cevabını dakikalar içinde alır.

Artık Rambo’ya dönüşmüştür. YKS maratonuna hazırdır.

Kabul edelim sınava hazırlık süreci kolay olmayacak. Ama yanında tam destek tam motivasyon bir arkadaş var. Doping Hafıza’nın kapsamlı ve nitelikli eğitimlerinden artık haberdarsın.

Tercihini yap, YKS kapıyı çalmadan önce mavi hapı mı yoksa kırmızı hapı mı seçeceksin?