Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz

Destek

Destek

Doping Hafıza Yapay Zeka Destekli Akıllı Test Paneli Yayında!

 Doping Hafıza Akıllı Test Paneli Türkiye'de ilk defa yapay zekanın bir online eğitim platformunda kullanıldığı teknolojik bir panel olarak karşımıza çıkmaktadır.

 Tamamen öğrencilerin eksiklerini görmesine ve gidermesine yönelik hazırlanmıştır. Doping Hafıza Akıllı Test Paneli'nde öğrenci eğitim videolarında çalıştığı her konu başlığı için sayısı konunun özelliğine bağlı olarak değişen nitelikli soruları çözme imkanını bulur.  Akıllı Test Paneli'nde bu soruların her birinin iki adet benzeri bulunmaktadır. Ayrıca her soru için bir optimum çözüm süresi belirlenmiştir. Öğrencinin soruyla ilgili tüm etkinlikleri (yanlış çözme, doğru ama yavaş çözme gibi) sorunun çözümünün ardından öğrenciye gösterilir.

 Buna bağlı olarak öğrenci önce o sorunun benzerlerine, daha sonra da tüm eksikleri tespit edilmiş olarak ilgili konu videosuna yönlendirilir. Elbette yine daha evvel Doping Hafıza'nın gerçekleştirdiği "video çözümlü soru" konsepti Akıllı Test Paneli için de geçerlidir ve bu süreç içinde öğrencinin yanlış çözdüğü sorular için çözüm videoları öğrenciye izletilir. Böylece öğrenci eğitim videolarıyla senkronize bir şekilde soru çözebileceği bir formatla verimli bir çalışma sistemini benimser. Öğrencinin hem benzer sorularla yanlışını veya eksiğini telafi edebilme imkanına sahip olması hem de konu içerisinde neyi yanlış veya eksik öğrendiğinin ayrımına varması kolaylaşır.

 Tamamen öğrencilerin ihtiyacına ve sınav başarısına yönelik dizayn edilmiş Doping Hafıza Akıllı Test Panelinde yapay zeka teknolojisini kullanarak dersleri kavrama ve soru çözme mantığına yeni bir soluk getiriyoruz.

Akıllı Test Paneline Online Eğitim Platformunuz İçinden Ulaşabilirsiniz.