Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz

Destek

Destek

Doping Hafıza AYT Eğitim Setleri

Alan Yeterlilik Testleri veya kısaca AYT, üniversite adayları için hazırlanılan YKS'nin 2. oturum sınavıdır. Bu sınavda adayların seçmek istedikleri alana yönelik puan türleriyle alakalı sınav sorularıyla karşılaşacak olup, dolayısıyla TYT' de olduğu gibi temel konulara hazırlanmak yerine, alanına ait puan türünün derslerine hazırlanması gerekecektir. Böyle ayırt edici ve diğer sınavlara nazaran bilgi ve becerinin belirli bir alana yönlendirilmesini gerektiren AYT için hazırlanmış olan Doping Hafıza AYT Eğitim Setleri sizleri bekliyor.

Klasik dershanenin aksine, istenilen zamanda ve istenilen yerden kullanabileceğiniz, gerek hafıza teknikleri ve akıl haritalarıyla, gerekse klasik ders anlatımlarıyla online eğitim imkanı tanıyan Doping Hafıza’nın, AYT adayları için hazırlamış olduğu Doping Hafıza AYT Eğitim Setleri'ni gelin birlikte inceleyelim.

AYT Eşit Ağırlık Seti

Hem sayısal hem de sözel derslerin harmanlandığı Doping Hafıza AYT Eşit Ağırlık Seti içerisinde AYT Edebiyat, AYT Matematik, AYT Coğrafya ve Geometri dersleri bulunmaktadır.

AYT Sayısal Seti

Sayısal bölüme özel olarak hazırlanan Doping Hafıza Sayısal Seti içerisinde AYT Matematik, AYT Fizik, AYT Kimya, AYT Biyoloji ve Geometri derslerini içermektedir.

AYT Sözel Seti

Görsel zenginlik ve akılda kalıcı anlatımlar ile hazırlanmış Doping Hafıza AYT Setleri’nden biri olan AYT Sözel Seti içerisinde AYT Edebiyat, AYT Coğrafya, AYT Tarih, AYT Sosyoloji, AYT Psikoloji, AYT Mantık ve Felsefe derslerini bulundurmaktadır.

İlginizi çekebilecek

benzer blog içerikleri