Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz
Menü

Destek

Destek
Doping Hafıza 10 Yaşında!
Doping Hafıza 10 Yaşında! Videosu ile Doping Hafıza'yı Daha Yakından Tanı!
Doping Hafıza ekibi olarak farklı öğretim enstrümanları ile çağdaş eğitim programları tasarlıyor ve öğrencilerimize bütüncül, sistemli ve yeni nesil bir öğrenme deneyimini sunuyoruz.

Sürekli gelişen inovatif bakış açısı çerçevesinde her biri alanında uzman olan dinamik çalışan kadrosuyla öğrencilerimizi teknolojik ve güncel eğitim araçları ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Türkiye’de ilk kez kullanılan yapay zekâ destekli akıllı test paneli, hafıza teknikleri, akıl haritaları, kişiselleştirilmiş çalışma programı desteği, infografikler, rehberlik videoları, velilere özel hazırlanan Gelişim Bilgilendirme Sistemi, Çözücü uygulaması ile Reflekslerle Matematik, Serüvenlerle Fen Bilimleri, Tarih Yolculuğu ve Coğrafya Macerası gibi özel olarak oyun formatında geliştirilen eğitimlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize destek vermeye devam ediyoruz.

10 yıldır ilham alıyor, beyin fırtınası yapıyor, geliştiriyor, sorguluyor, üretiyor, paylaşıyor, sorunları çözüyor, keşfediyor, odaklanıyor, tasarlıyor, kodluyor ve yüz binlerce öğrencimizle birlikte ilerliyoruz.

Anında Canlı Özel Ders
Doping Hafıza Reflekslerle Matematik
Serüvenlerle Fizik-Kimya-Biyoloji
Diğer paketleri incele
Hızlı Erişim Menüsü
Tanıtım Videoları
Hızlı Erişim Menüsü
1
Sorularınızı Yanıtlayalım
Sepete Git